Star Wars Jedi Survivor Başlangıç Rehberi – Taktikleri

Star Wars Jedi Survivor'a yeni başlayanlara özel hazırladığımız bir rehber.


0

Star Wars Jedi: Survivor, iki oyun hikayesinin anlatımını içermektedir. Bir yanda, Survivor zorlu karşılaşmaların ardı arkası kesilmez bir yapısıyla öne çıkıyor ve savaş kesinlikle odak noktasıdır. Öncelikle, Survivor dikkatle hazırlanmış ortamlarla doludur ve pek çok koleksiyon eşyasını içerir. Bu koleksiyon eşyalarının bazıları son derece kurnazca saklanmıştır. Başlamak için ihtiyacınız olan tüm ipuçlarını sizlere vereceğiz.

Star Wars Jedi Survivor Başlangıç Rehberi isimli bu konumuzda ihtiyacınız olan tüm bilgileri elde edeceksiniz. Bu sayede oyunda zorlanmadan ilerleyebilecek ve oyundan daha çok zevk alacaksınız. Hazırsanız konumuza geçelim ve ne gibi bilgiler varmış hep beraber görelim.

Star Wars Jedi Survivor Başlangıç Rehberi – Taktikleri

Seviyenizi yükseltme yeteneğini açtıktan sonra birçok özelliğiniz açık olacak. Ancak nadir bulunan beceri puanlarınızı neye harcamalısınız? Belki şık yeni bir ışın kılıcı saldırısı? Belki Güç İtmeyi güçlendirmeliyiz! Bunların hiç biri değil. Normal zorlukta bile, Cal darbeleri iyi tolere edemez. Karakterimiz zayıf ve onu güçlendirmemiz gerekiyor.

Bu nedenle, erken oyunda beceri puanlarınızı Cal’ın sağlığını artırmak ve uyarıcı paketlerin etkinliğini artırmak için harcamanızı öneririz. Evet, biliyoruz, heyecan verici değil, ancak boss savaşlarında hayatta kalmayı daha kolay hale getirecektir. Elbette, daha zor bir zorluk seviyesinde oynuyorsanız, bu daha da önemlidir.

Tecrübeyi Önemli

Jedi Survivor ve öncüsü Fallen Order, Sekiro’dan birkaç ipucu alıyor, bu gayet açık. Oyunun doğrudan aldığı öğelerden biri deneyim sistemi. Yavaş yavaş bir deneyim çubuğu dolduracaksınız ve bunu yaptığınızda bir beceri puanı kazanacaksınız. Bir kez beceri puanınızı kazandıktan sonra, geri alınamaz.

Bir zorlu düşmanla karşılaşacaksanız ve deneyim çubuğunuzu tamamen doldurmaya yakınsanız, geri dönüp tamamen doldurmayı ve ardından o puanı garantilemeyi düşünmelisiniz. Böylece, deneyiminizi kaybetme korkusu olmadan söz konusu düşmanla yüzleşebilirsiniz.

Tabii ki, ölürseniz, deneyim puanlarınızı sizi öldüren düşmana bir vuruş yaparak geri alabilirsiniz veya bosslarda öldüğünüz yerdeki parlayan yere dokunarak geri alabilirsiniz. Ancak geri dönüşte ölürseniz, tüm deneyim puanları kaybedilir. Üstelik bazen oyun cesedinizi dünyanın yüzeyinin altına gömer gibi yapıyor ve geri almak imkansız hale geliyor. En iyisi puanı garantilemektir.

Beceri Puanlarını Tutmaktan Korkmayın

Cal’ın daha dayanıklı hale gelmesi için yatırım yapmanızı şiddetle tavsiye etsek de, bir kez biraz daha güçlendikten sonra yetenek puanlarınızı saklamanızı düşünebilirsiniz. Oyun ilerledikçe bir dizi farklı Savaş Duruşu (Battle Stances) kilidi açacaksınız.

Belki de oyunun başında aldığınız duruşlardan daha iyi olanlardan birini bulursunuz. Aynı anda yalnızca iki duruşa sahip olabilirsiniz, bu nedenle herhangi bir duruşa yatırım yapmaya başlamadan önce daha sonra kilidini açacağınız ek duruşları deneme şansınız olur. Puanları harcamak için sabırsızlanıyorsanız, bunun yerine Güç yeteneklerine yatırım yapmayı düşünün.

Kestirme Yolları Açtığınızdan Emin Olun

Star Wars Jedi Survivor Başlangıç Rehberi isimli konumuza devam ediyoruz. Eğer farkında değilseniz, Survivor’ın bölümleri genellikle birçok farklı yöne ayrılır. Ancak, şükür ki birçok kısayol sağlanmaktadır. Bunlar, bir meditasyon noktasına hızlı geri dönüşe olanak tanır.

Survivor zor bir oyun olabilir fakat kısayolları açık bir şekilde kullanırsanız, kaçınılmaz olarak ölürseniz bile cesedinize kısa sürede ulaşabilirsiniz. Sıkıcı yan görevleri bırakın ve her kısayolu bulmaya dikkat edin.

Her Odanın Çevresinde Bir Tur Atın

BD-1, her zaman tarayacak bir şey arıyor. Alınacak ödüllerin miktarı göz önüne alındığında, her şeyi tarayacaksınız. Zor olan kısım, taramak için bazı şeylerin öne çıkmamasıdır.

BD-1 taramak için bir şey olduğunda size bazı işaretler verir, yaklaştığınızda bip ve bop sesleri çıkarır ve ilginç bir şey bulduğunda omzunuzdan atlayarak size gösterir. Ancak, bazı alanlar oldukça büyük olabilir. Bu yüzden, her girdiğiniz alanda tarama yapma alışkanlığına girin.

Oyunun Sesini Yükseltin

Star Wars Jedi Survivor seni pusuya düşürme konusunda tamamen takıntılı bir oyun. Karşına çıkacak ilk düşmanın ağır şekilde kamuflajlı. Neyse ki, oyun size inanılmaz bir ses deneyimi sunuyor. Survivor oynarken kulaklarınız gözleriniz kadar değerlidir.

Düşmanların homurdanması, tıkırdaması veya hırıltısı gibi seslerini duyduğunuz anda dodge düğmesine basma refleksini öğrendiğinizde, pusuya düşme şansınız azalacaktır. Savaş sırasında da kulaklarınızı açık tutun, düşmanlar saldırılarını benzersiz animasyonlarla belli edecekler, ancak saldırıları genellikle belirgin ses işaretleri de içerir.

Haritayı Tam Potansiyeliyle Kullanma

Açıkça belirtmek gerekirse, Star Wars Jedi Survivor’daki harita çok başarılı. Ortalamanın çok üstünde bir harita. İlk olarak, size geldiğiniz yolu gösteren bir iz gösterir. Bu, dönüp dolaştığınızda harika bir özelliktir. Harita, nereden geldiğinizi size söyler.

Başka bir harika özellik, haritanın bulunduğunuz alandaki her toplanabilir nesneyi belli etmesidir. Bu özellik, haritanın cesur kaşifler için bir kontrol listesi olarak da işlev görmesini sağlar. Bir bölgedeki her şeyi henüz bulmadıysanız, tekrar bakmanız gerektiğini bilebilirsiniz.

Star Wars Jedi Survivor Başlangıç Rehberi isimli konumuzun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Ayrıca Discord sunucumuza da bekleriz. Hepinize bol keyifli oyunlar.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ



Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
phobersus
Oyun ve Teknoloji Aşığı

Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format