Diablo 4 Legendary Nasıl Craftlanır? Yapılır? – Rehber

Diablo 4'te nasıl legendary item craftlayabileceğinizi öğreneceksiniz.


0

Sanctuary dünyasında hayatta kalmayı umuyorsanız, Diablo 4 efsanevi işçiliği yaşam ve ölüm arasındaki fark anlamına gelebilir, ya da belki bir Necromancer olarak seviye atlamayı seçtiyseniz ölüm ve ölüm arasındaki fark anlamına gelebilir. Biliyorum kötü epsriydi. Her iki durumda da, efsanevi teçhizat parçalarıyla ilişkili Unsurlar (Aspects) paha biçilmezdir ve hız ve verimlilik söz konusu olduğunda iyi bir yapıyı harika hale getirebilir.

Diablo 4 Legendary Nasıl Craftlanır isimli konumuzda sizlere detayları vereceğiz. Efsanevi eşya droplarında bir RNG unsuru vardır, yani ihtiyacınız olan teçhizatın tam parçasını veya doğru istatistiklerle alacağınıza güvenemezsiniz. Eşya büyüleme bu konuda biraz yardımcı olabilir, ancak bunu bir adım öteye taşımak istiyorsanız, seçtiğiniz herhangi bir Aspect ile kendi efsanevi teçhizatınızı oluşturabilirsiniz. Bunu akılda tutarak, Diablo 4 efsanevi işçiliğine nasıl başlayacağınızı ve işlenmiş teçhizatın eşdeğer birşeyden daha güçlü olup olmadığını nasıl anlayacağınızı burada bulabilirsiniz.

Diablo 4 Legendary Nasıl Craftlanır? Yapılır?

Öncelikle bunun için Aspectsleri kullanacağız. Yani Türkçe anlamı ile Aspects damgalayarak, okutarak, basarak bunu yapacağız. Tam olarak Türkçe kelimesini yansıtamamış olabilirim.

Seviye 25’e ulaştığınızda ve birçok merkezde bulunan bir NPC Okültist’in (Occultist) kilidini açtığınızda teçhizata Aspect basmaya başlayabilirsiniz. Basmak için Efsanevi Aspect’e ve onu eklemek için nadir (rare) kalitede veya daha iyi bir eşyaya ihtiyacınız olacak. Kullanmak istediğiniz eşyayı Aspect Basma ekranının en üstteki yuvasına ekleyin, ardından bir Aspect kaynağı seçin.

Codex of Power (Güç Kodeksi): Efsanevi Aspectler, Sanctuary çevresinde bulunan çeşitli zindanlardan toplanabilir, Y tuşuna basarak veya Okültistin kullanıcı arayüzündeki Künye sekmesinden erişebileceğiniz Güç Kodeksinize eklenir. Bu seçeneği seçmek, şimdiye kadar topladığınız Unsurlara erişmenizi sağlar.


Aspect (Envanterden): Bu seçenek, istenmeyen bir efsanevi teçhizat parçasından bir Aspect çıkardığınızı varsayar. Bir teçhizatın seviyesini geçtiyseniz ancak Aspect’i saklamak istiyorsanız, teçhizatı yok etme pahasına Okültist’teki ilgili sekmeyi kullanarak Aspect’i çıkarabilirsiniz. Unsur çıkarıldıktan sonra, envanterinizde Aspectler sekmesi altında saklanır. Yeni bir teçhizat parçasına basmak için bunlardan birini seçebilirsiniz.
Basmak istediğiniz Aspecti seçtikten sonra, gerekli kaynaklara sahip olup olmadığınızı kontrol edin, bu kaynaklar kurtarılan malzemeler ve altının bir kombinasyonu olacaktır, ardından alttaki Aspect Bas butonuna basın.

Kodeks ya da Çıkarılmış Aspect Kullanmak Fark Eder mi?

Evet, bu bir fark yaratır: çıkarılan Aspect’ler genellikle bir zindanı ilk kez temizlediğinizde elde ettiğiniz versiyonlardan daha güçlüdür. Güç Kodeksinize eklenen Aspect’ler her zaman Aspect’in en zayıf versiyonu olurken, düşmanlardan düşen veya Purveyor of Curiosities’den topladığınız Aspect’lerin daha yüksek istatistiklere veya çarpanlara sahip olma şansı vardır.

Bunun arkasındaki mantık, zindanlardan elde edilen Aspect’lerin garantili düşüşler olması gibi görünüyor. Yani, Aspect’i üzerine basacağınız teçhizata ve eylemi tamamlamak için gereken altın ve malzemelere sahipseniz, o güçlü teçhizatı elde edersiniz. Potansiyel olarak daha güçlü bir Aspect istiyorsanız, RNG sisteminin önünde diz çökmeniz ve bu düşüşleri toplamaya başlamanız gerekecek. yani şans faktörü devreye girecek.

Ayrıca, yalnızca droplardan elde edilebilen Aspectlerde bulabileceğinizi belirtmek gerekir, bu nedenle bunları daha iyi bir teçhizata taşımak istiyorsanız, önce onları çıkarmanız gerekir.

Ayrıca > Diablo 4 Başlangıç Rehberi

Diablo 4 Legendary Nasıl Craftlanır isimli konumuzun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Umarım anlaşılır bir konu olmuştur. Soru sormak isterseniz yorum yapabilir ya da Discord’a gelebilirsiniz. Hepinize bol keyifli oyunlar.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ



Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
phobersus
Oyun ve Teknoloji Aşığı

Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format