Diablo 4 En Hızlı XP (Level) – Gold (Altın) Nasıl Kazanılır?

Diablo 4'te hızlı bir şekilde XP ve Altın (Gold) kazanma yollarını göreceksiniz.


0

Diablo 4’te hızlı bir şekilde seviye atlamak istiyorsanız, oyundaki ilk birkaç saatinizi akıllıca kullanmak isteyeceksiniz. Önceki Diablo oyunları kadar çetin olmasa da, daha hızlı seviye atlamak için yolunuzu aşındırmanın ve bir sürü XP kazanmanın birkaç yolu vardır. Aslında bu, ilk birkaç saat boyunca ana hikayenin çoğundan kaçınmak anlamına geliyor.

Eğer bu Diablo 4’e ilk girişinizse veya serinin deneyimli bir oyuncusuysanız, binek, mücevher ve daha fazlasını bulmak için Phobersus.com’un Diablo 4 başlangıç rehberine göz atmayı unutmayın. Şimdi hızlı seviye atlama ve hızlı altın kazanma yollarına geçebiliriz.

Diablo 4 En Hızlı XP (Level) – Gold (Altın) Nasıl Kazanılır?

Oyunda seviye atlamak güçlenmek demek. Altın ise gelişmeyi kolaylaştıran bir araç diyebiliriz. Bu yüzden bu ikisi de oldukça önemli. Öncelikle XP kazanma yollarından bahsedelim. Sonra altın kazanma yollarına geçeriz. Hazırsanız başlayalım.

Diablo 4 Hızlı XP Kasma Yolları

Diablo 4’te fazladan XP kazanmanın birçok yolu vardır, ancak en önemlileri şunlardır.

  • Daha yüksek zorluklarda oynayın (World Tier)
  • Diğer oyuncularla takım kurun
  • Zindanları, etkinlikleri ve yan görevleri tamamlayın
  • İksirler üretin ve kullanın
  • Renown ödülleri kazanın

Oyunun başında Veteran (Tier 2) zorluğunu seçerseniz, tüm kaynaklardan %20 XP artışı elde edersiniz ve dürüst olmak gerekirse, Adventurer’dan çok daha zor değildir. Senaryoyu ve Cathedral of Light Capstone Dungeon’ı bitirdikten sonra, dünya seviyenizi daha da yükselterek Nightmare ve Torment zorluklarına geçebilirsiniz, bu da büyük bir XP bonusu verir, ancak önemli ölçüde daha zordur. Bunu Kyovoshad’daki Dünya Seviyesi Heykelinden yapabilirsiniz.

Bir diğer basit destek de diğer oyuncularla takım kurmaktır, ancak bu onlarla arkadaş olmanız gerektiği anlamına gelmez. Dünyada veya tek başına maceraya atılan birini bulursanız, menüdeki sosyal bölüme gidip “yerel” yani “local” seçeneğine giderek onu bulmak ve zaten bir partide olup olmadığına veya onu davet edip edemeyeceğinize bakmak yeterince kolaydır. Bu, hızlı seviye atlamanıza yardımcı olmak için size %10’luk bir artış daha sağlayacaktır.

İksirleri de kullanabilirsiniz çünkü direnç türlerinize belirli bonuslar verirken, aynı zamanda temel seviyelerinde size düz bir %5 XP artışı sağlarlar. Soğuk Direnç İksirini (Elixir of Cold Resistance) yapmak çok kolaydır, bu nedenle zindanlar ve etkinlikler sırasında her zaman bir tane bulundurabilirsiniz. Garip bir şekilde, halka açık etkinlikler ve zindanlar arasında geçiş yapmak, muhtemelen ilk seçeneklerde karşılaştığınız daha fazla sayıda düşman nedeniyle, ana görevleri tamamlamaktan çok daha iyi bir seviye atlama yöntemi gibi görünüyor.

Anica’s Claim zindanı, iyi XP veren ve çok sayıda ganimet düşüren çok sayıda güçlü Animus Taşıyıcı düşman içeren kısa bir döngü olması nedeniyle farm yapmak için çok iyidir. Zindan bittiğinde, sıfırlama sadece bir dakika kadar sürecektir, ancak son patrona ulaşamazsanız, warp yapabilir, biraz bekleyebilir ve sonra düşmanlarla tekrar savaşmak için geri dönebilirsiniz. Bu oldukça kullanışlıdır çünkü satmak, saklamak veya kurtarmak için çok fazla teçhizat biriktireceksiniz ve herhangi bir şehre geri dönmek bunu yapmanıza izin verecektir. Anica’s Claim’in kilidini açmak için öncelikle Kyovoshad’ın doğusundaki Fractured Peaks’teki Malnok Kalesini tamamlamanız gerekir.

T tuşuna basıp aynı portaldan geri dönerek istediğiniz zaman bir kasaba veya şehre geri dönebileceğinizi unutmayın, ancak o yerleşim yerinden yürüyerek veya at ile ayrılırsanız bu özellik kaybolur.

Diablo 4 Hızlı Altın (Gold) Kasma Yolları

Düşmanları öldürerek doğal olarak bir servet altın biriktirecek olsanız da, kazandığınız miktarı hızlandırmanın birkaç yolu vardır: sökmeniz gerekmeyen yedek zırh ve silahları satmak ve Açgözlülük Tapınaklarını (Greed Shrines) kullanmak. Diğer shrinelar gibi bunlar da tamamen rastlantısaldır ve dünyada veya bir zindanda tapınak sütununun üzerinde küçük bir sikke yığını ile işaretlenmiş olarak bulabilirsiniz. Bunlar size sınırlı bir süre için büyük ölçüde artan altın düşüşleri verecektir, bu yüzden büyük paralar kazanmak için bir şeyler öldürmekle meşgul olun.

Ayrıca avlayabileceğiniz Hazine Goblinleri (Treasure Goblins) de vardır, ancak bunlar altından daha fazla teçhizat düşürme eğilimindedir, ayrıca tapınaklarda olduğu gibi rastgele ortaya çıkıyor gibi görünüyorlar. Genel bir kural olarak, ne kadar çok düşman öldürürseniz o kadar çok altın elde edersiniz, bu nedenle iyi XP kasma yöntemleri de size çok fazla altın kazandıracaktır.

Diablo 4 hızlı XP Gold nasıl kazanılır isimli konumuzun sonuna geldik. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak ya da Discord’a gelerek sorabilirsiniz. Hepinize bol keyifli oyunlar dileriz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ



Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
phobersus
Oyun ve Teknoloji Aşığı

Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format