Counter Strike 2 – Global Offensive Rozeti Nasıl Alınır? Kullanılır?

Counter-Strike 2'de Global Offensive Rozetini nasıl alabileceğinizi ve profilinizde nasıl kullanacağınızı anlatıyoruz.


1
1 point

27 Eylül 2023 günü akşam saatlerinde Valve Counter-Strike 2’yi piyasaya sürdü. CS:GO’ya sonsuza dek veda ettiğimiz bu gün, oyuncular için bir kutlama ve hüzün günüydü. CS2 gelince bazı oyuncular yeni bir rozetin olduğunu fark etti. Global Offensive rozeti olarak geçen bu badge herkeste yoktu ve çoğu oyuncu bunu nasıl alacaklarını merak etmeye başladı.

Counter Strike 2 Global Offensive Rozeti nasıl alınır isimli konumuzda, bu badge’i almak için ne yapmanız gerektiğini ve aldıktan sonra profil kısmında nasıl sergileyeceğinizi öğreneceksiniz. Eğer hazırsanız konumuza geçiş yapalım ve bu rozeti elde etmek için ne yapmak lazım ona bir bakalım.

Counter Strike 2 – Global Offensive Rozeti Nasıl Alınır? Kullanılır?

Efsaneler asla ölmez! Counter-Strike 2’deki Global Offensive Rozetinin sloganını bu şekilde yapmışlar. Bir tarafında CT defuse logosu ve diğer tarafında Teröristlerin logosu olmak üzere iki tarafı var.

Rozette bulunan açıklama aynen şöyle : Bu rozet Counter-Strike’a sadık üyeliğin anısına verilmiştir. Counter-Strike 2’nin piyasaya sürülmesinden önce Global Offensive topluluğuna sadık kişilere verilmiştir.

Eğer siz de eski CS:GO oyuncusuysanız, Global Offensive Rozetini almak ve CS2 profilinize eklemek isteyeceksiniz. CS2’nin 27 Eylül 2023’te yayınlanmasından önce CS:GO oynadıysanız bu rozeti otomatik olarak alacaksınız.

Rozeti aldıktan sonra envanter kısmında bulabilirsiniz. Counter-Strike 2’de Global Offensive Rozetini takmak oldukça basit ve kolaydır. Yapmanız gereken tek şey envanterinize gitmek, öğeye sağ tıklamak ve ardından “Bu öğeyi göster “i seçmektir.

Buradan itibaren, Global Offensive Rozeti Counter-Strike 2 profilinizde görüntülenecektir. Ana menüden envanterinize gidip öğeye sağ tıklayarak ve “Unequip “i (Kaldır) seçerek rozeti geri alabilirsiniz.

Ayrıca > Counter Strike 2 Başlangıç Rehberleri

Counter Strike 2 Global Offensive Rozeti nasıl alınır isimli konumuzun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak ya da Discord’a gelerek sorabilirsiniz. Ayrıca biraz yukarıda vermiş olduğumu başlangıç rehberi linkine tıklayarak bir çok rehbere de ulaşabilirsiniz. Hepinize bol keyifli oyunlar dileriz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ



Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

1
1 point
phobersus
Oyun ve Teknoloji Aşığı

Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format