The First Descendant Başlangıç Rehberi – Taktikleri

The First Descendant isimli oyunda başarılı olmak için gereken tüm bilgiler burada.


2
2 points

The First Descendant, 14’ten fazla benzersiz Descendant karakteri içeren bir üçüncü şahıs yağmacı nişancı oyunudur. Karakterler benzersiz becerilere, güçlere ve ateşli silahlara sahip güçlü bireylerdir. Ayrıca, The First Descendant’ı tek başınıza oynayabilir veya sürükleyici hikaye görevlerinin ve zorlu boss savaşlarının üstesinden gelmek için işbirliği modunda arkadaşlarınızla takım kurabilirsiniz.

Oyuna ilk kez başlıyorsanız, karakterlerin, para birimlerinin, eşyaların, modların ve mekaniklerin sayısı bunaltıcı olabilir. The First Descendant başlangıç rehberi isimli konumuzda oyunun temellerini ve karakterinizi nasıl seçip verimli bir şekilde seviyelendireceğinizi anlamanıza yardımcı olacak bilgiler vereceğiz.

The First Descendant Başlangıç Rehberi – Taktikleri

Öncelikle karakterlerden bahsedelim. The First Descendant’da oynayabileceğiniz bir düzineden fazla karakter olmasına rağmen, oyuna ilk kez giriş yaptığınızda yalnızca üç karakter mevcut: Lepic, Viessa ve Ajax. Diğer karakterlerden birinin kilidini hemen açmak için gerçek para harcamayı tercih etmediğiniz sürece, bir süre bu karakterle oynayabilirsiniz.

Lepic harika bir hasar vericidir ve uzmanlık alanı el bombalarıyla devasa etki alanı hasarı vermektir. Pasifi hayatta kalma bonusudur, ancak aktif olarak tetikleyemezsiniz.

Viessa da bir AoE hasar vericidir, ancak yetenekleri Lepic’inkiler kadar güçlü değildir. Bunun yerine, düşmanlarını zayıflatabilir, böylece tüm takımın daha fazla hasar vermesini sağlar.

Ajax, kendisini ve takım arkadaşlarını koruyacak Bariyerler kullanan tank yetenekleriyle savunma ve hasarın bir karışımıdır. Ayrıca, iki harika kitle kontrol becerisi olan Geri Tepme ve Sersemletme uygulayan yeteneklere de sahiptir.

Genel olarak, hem Ajax hem de Lepic başlangıç karakterleri için önerilen karakterlerdir. Ajax harika bir savunma kabiliyeti, Lepic ise iyi bir hasar potansiyeli sunuyor. Viessa ne yazık ki ikisiyle de boy ölçüşemiyor.

The First Descendant’da Ek Karakterlerin Kilidini Açma

Ücretsiz karakteri seçtikten sonra, The First Descendant’daki diğer karakterlerden herhangi birinin kilidini açmak için ya Caliber adlı premium para birimiyle ödeme yapmanız ya da yeterli malzeme ve kredi toplamanız gerekecek.

Calibre almak için hangi platformda oynuyorsanız o platforma ait oyun içi mağaza aracılığıyla gerçek para ödemeniz gerekecek. Genel olarak, fiyatlar 250 Kalibre için 4,99 $ ile 5750 Kalibre için 99,99 $ arasında değişecektir.

  • Lepic, Viessa, Ajax – 300 Caliber
  • Bunny, Freyna, Sharen, Blair – 300 Caliber
  • Jayber, Gley, Valby, Enzo – 600 Caliber
  • Kyle, Esiemo, Yujin – 900 Caliber
  • All Ultimate Characters – 3,000 Caliber

Ayrıca, malzeme ve kredi toplayıp karakterlerden herhangi birinin kilidini ücretsiz olarak açabilirsiniz. Araştırma için mevcut karakterlerden herhangi birine bakmak için Albion Hub dünyasındaki Magister Anais’i ziyaret edin. Her karakter kendine özgü Kod, Spiral Katalizör, Geliştirilmiş Hücreler ve Sabitleyici gerektirecektir.

Dahası, bu dört bileşenin hepsi de daha az kaynakla ayrı ayrı üretmeniz gereken gelişmiş malzemelerdir. Bu bileşenler için ihtiyacınız olan özel malzemeleri Araştırma Enstitüsünde (Research Institute) karakteri görüntüleyerek ve üzerlerine tıklayarak bulabilirsiniz. Tüm bu malzemeler görevlerde ve diğer oyun modlarında bulunabilir, bu nedenle toplamaya başlamak için oyunu oynamanız yeterlidir.

The First Descendant’daki Görevler

  • Rehber (Guide) – Bu, ana hikayeyi ilerletmek için sık sık etkileşimde bulunacağınız NPC’dir.
  • Anais – Araştırma yapın ve ek karakter ve silahların kilidini açın
  • Silikon – Modları Modül yöneticisi ile geliştirin, sökün veya birleştirin
  • Deslin – Silah satıcısı
  • Prime Hands – Ustalık Seviyenizi yükseltin
  • Workbeanch – Silahlarınızı ve reaktörlerinizi yükseltin
  • Seneca – Void Intercept Battle oyun modları
  • Sızma Operasyonları Terminali (Infiltration Operations Terminal) – Bir bölgedeki diğer tüm görevler tamamlandıktan sonra açılan zindan modu
  • Özel Operasyonlar Terminali (Special Operations Terminal) – Bir harita alanını tamamlayarak açılan özel görevler
  • Posta Kutusu – Twitch ödülleri ve satın alınan para birimleri buraya düşecek
  • Saklama Kutusu – Şu anda ihtiyacınız olmayan ancak saklamak istediğiniz eşyaları veya ekipmanları saklamak için kullanın

Void Intercept Savaşları, aşkın modları ve teçhizat düşüşlerini toplamak için en çok oynamak isteyeceğiniz oyun modudur. Her seçeneğin üzerine geldiğinizde, yüzde düşme oranının ne olduğu gösterilecektir. Bu nedenle, mevcut seviyeniz ne olursa olsun belirli bir yapı üzerinde çalışabilirsiniz.

Oyunda Bulunan Usta (Mastery) Rütbeleri

Usta Rütbeleri Kafa karıştırıcı bir şekilde otomatik olarak gerçekleşmez. The First Descendant’da Ustalık Rütbenizi artırmak için Albion’da haritanın doğu tarafındaki Prime Hands terminalini ziyaret etmeniz gerekir. Burada mevcut Ustalık Rütbenizin ne olduğunu, bir sonraki rütbeye ulaşmak için ne kadar EXP’ye ihtiyacınız olduğunu ve bir sonraki rütbede alacağınız tüm bonusları görebilirsiniz.

Şu anda kazanabileceğiniz 40 Ustalık Rütbesi var ve bunlarla oyun sonunda toplam 80 Modül Kapasitesi sınırına ulaşacaksınız. Ayrıca, Ustalık Rütbesi bonusları arasında ek cephane kapasitesi, yeni silah modülleri, ek envanter yuvaları, depolama yuvaları ve daha fazlası yer alıyor.

  • Görevleri ilk kez tamamlayarak.
  • Herhangi bir Modül Yuvasına herhangi bir Soket Türü atanmadan karakterinizin seviyesini yükselterek
  • Silah yeterliliğinizi artırarak

Usta Rütbeleri için XP kazanabilirsiniz.

The First Descendant’daki Modüller

The First Descendant başlangıç rehberi isimli konumuza devam ediyor. The First Descendant’da, Descendant modülleri karakterinizin yeteneklerini, istatistiklerini ve genel performansını geliştiren ve özelleştiren temel bileşenlerdir. Ayrıca, modüller arayışlar, görevler, ganimet düşüşleri ve satıcı dükkanları aracılığıyla edinilebilir. Bununla birlikte, Modül Kapasiteniz sınırlıdır, bu nedenle seçtiğiniz kuruluma bağlı olarak bazı boş yuvalarınız varsa çok fazla stres yapmayın.

Beceri Modülleri ve Alt Modüller olmak üzere iki alt kategori vardır. Beceri modülleri, becerilerinizin nasıl çalıştığını değiştirdikleri için oldukça basittir.

Alt modüller The First Descendant’da iki şey yapabilir: belirli yakın dövüş silahlarını kullanabilmeniz için alt saldırınızı değiştirmek ve maksimum Modül Kapasitenizi artırmak.

İlerledikçe, Modül Ustası NPC Silion’u ziyaret ederek modüllerinizi daha da geliştirebilir, birleştirebilir veya parçalayabilirsiniz. Modülleri parçalamak size Keeper Shards adı verilen bir malzeme verecektir. Bunlar, güçlendirmek istediğiniz diğer modülleri geliştirmek için kullanılabilir.

The First Descendant’da Silahlar ve Silah Modları

Her karakter aynı anda en fazla üç silah kuşanabilir. Diğer çoğu oyunda olduğu gibi, The First Descendant’da da silahlar nadirliklerine göre kategorize edilmiştir: Yaygın (Beyaz), Standart (Mavi), Nadir (Mor) ve Nihai (Sarı/Altın). Ultimate Silahlar oyundaki en güçlü ateşli silahlardır ve bunları bossları yenerek, zindanları tamamlayarak, belirli görevleri üstlenerek ve hatta işçilik yaparak toplayabilirsiniz.

The First Descendant silah Modları, silahın hasar, isabetlilik gibi istatistiklerini geliştirecek veya özel efektler ekleyecektir. Karakter ekranına giderek ve ardından her silahın hemen sağındaki küçük sekmeye tıklayarak her silah için sahip olduğunuz modları görebilirsiniz. Yeni başlayan biriyseniz, silahınızın istatistiklerini hızlı ve kolay bir şekilde artırmak için sağ üstteki ‘Önerilen Modülü Donat’ seçimine tıklamanızı öneririz.

The First Descendant’da Para Birimleri

  • Calibre – Ana premium para birimi
  • Bonus Paralar – İkinci premium para birimi
  • Tedarik Paraları – Savaş Tedarik Mağazasından kozmetik ürünleri satın alın
  • Krediler – Standart oyun içi altın
  • Kuiper Parçaları – Modüllerinizi ve Torunlarınızı yükseltmek için kullanılır.

Diğer İpuçları

Korunacak Yer Bul : Bir dövüşün içindeyken, başlangıçta kendinizi yenilmez hissedebilirsiniz (özellikle Ajax oynuyorsanız). Ancak, dövüşler zorlaştıkça, işlerin her zaman o kadar kolay olmadığını fark edecek ve Kalkanlarınızın kırıldığını ve Sağlık çubuğunuzun küçülmeye başladığını göreceksiniz. Bu nedenle, sizi düşman ateşinden korumak için daha büyük dövüşler sırasında biraz siper bulmanızı öneririz.

MP Değeri : Kombo için yeterli MP’ye sahip olmadığınızı fark edersiniz zor durumdasınız demektir. MP çubuğunuza (mavi olan) göz atın ve Becerilerinizi ve her birinin ne kadar MP gerektirdiğini öğrenin (özellikle Viessa gibi MP ağırlıklı bir karakter oynuyorsanız).

Ayrıca > The First Descendant En İyi Karakterler

The First Descendant başlangıç rehberi isimli konumuzun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak ya da Discord’a gelerek sorabilirsiniz. Hepinize bol keyifli oyunlar dileriz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ



Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

2
2 points
phobersus
Oyun ve Teknoloji Aşığı

Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format