The First Descendant En İyi Karakterler Nelerdir? (Tier List)

The First Descendant'ın en iyi karakterlerinin neler olduğunu öğrenmek ister misin?


1
1 point

The First Descendant, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli karakterlere sahiptir ve nihai kademe listemizde her karakterin ait olduğu sıralamayı göstereceğiz. The First Descendant oynarken aralarından seçim yapabileceğiniz yalnızca belirli başlangıç karakterleri olsa da, geri kalanı yol boyunca açılabilir veya oyun içi mağazadan satın alınabilir.

The First Descendant en iyi karakterler isimli konumuzda sizlere her karakterin ait olduğu tier listi göstereceğiz. Ayrıca bu karakterlerden de kısaca bahsedeceğiz. Böylece hangi karaktere odaklanmanız gerektiğine siz karar vereceksiniz. Hazırsanız konumuza geçiş yapalım.

The First Descendant En İyi Karakterler Nelerdir?

S-kadememizde yer alan üç karakterden, düşmanlarınıza hareket halindeyken hızlı saldırılar yapmak istiyorsanız Bunny’yi ve tamamen bir Tank yapısı oynamak ve onları ezmek istiyorsanız Ajax’ı kullanmanızı öneririz. Her ikisi de metada bulunuyor.

  • S: Oyundaki en iyi karakterler
  • A: Diğer seçeneklere alternatif olan çok iyi karakterler
  • B: Bu karakterlerin iyi performans gösterebileceği durumlar olabilir
  • C: Kendinizi onlara çekilmiş bulmadığınız sürece kaçınmak en iyisidir
TIERKARAKTER
SBunny, Ajax ve Gley
AYujin, Lepic, Jayber ve Valby
BViessa, Blair, Freyna ve Kyle
CEsiemo, Enzo, Sharen

The First Descendant S Tier Karakterler

Bunny : The First Descendant’ın en hızlı ve en iyi karakteridir ve oyunda Nuker rolüne sahiptir. Koşarken hareket halindeyken sürekli hasar verir ve devasa elektrik dalgaları boşaltır. Ne kadar çok depar atarsa, o kadar çok elektrik enerjisi birikir ve bu da Aktif yeteneği tarafından salınan şok dalgası menzilinin artmasına neden olur.

Ayrıca, yakınındaki düşmanları elektrikle öldürmek için son derece kullanışlı olan bir Elektro Küre de çağırabilir. Bununla birlikte, en iyi yeteneği alanın etrafında hareket etmesi ve hareket halindeyken düşmanları elektrikle vurmasıdır, bu da silah kullanımını ortadan kaldırır.

Ajax : The First Descendant’daki en iyi Tank ve oyundaki en iyi başlangıç karakteridir. İnanılmaz bir savunma becerisine sahip olan Ajax, bir sonraki saldırı stratejilerini belirlerken takımı desteklemek için etraflarında bariyerler, kalkan balonları ve hatta savunmalar oluşturabilir.

Ajax’ın hasar gücü az olsa da, onunla oynamak inanılmaz derecede eğlenceli olabilir ve zorlu görevler sırasında herhangi bir takım için büyük bir varlık olduğunu kanıtlar. Ajax ayrıca havada sıçrayıp yere inerek yakındaki düşmanlara saldırdığı ve takımınız onları etkisiz hale getirirken onları sersemlettiği bir stomp yeteneğine de sahiptir.

Gley : The First Descendant’daki en iyi Utility Dealer’dır ve oyunculara benzersiz bir oyun deneyimi sunar. Diğer karakterler nihai beceri ölçerlerini doldurmaya odaklanırken, Gley Çılgın (Frenzied) durumunu artırmak için her öldürmeden sonra HP’sini geri yükler. Temel durumunda, normal hasar verir ve düşmanlar üzerinde çok etkili değildir.

Ancak, Çılgın (Frenzied) durumunu etkinleştirdiğinizde, saldırı hasarı artar ve bu süre zarfında daha az sağlık kazanır.

The First Descendant A Tier Karakterler

Yujin : Mükemmel bir Şifacıdır ve her takım için en iyi Destek karakteridir. Görevi, takım arkadaşlarını iyileştirmek ve bir görev sırasında düştüklerinde onları canlandırmaktır. Bir Yujin tarafından canlandırılırsanız, bir süre boyunca kalan büyük bir HP artışı elde edersiniz.

Lepic : Bir DPS karakteridir ve aynı zamanda başlangıçta size verilen üç başlangıç karakterinden biridir. El Bombası atışları nedeniyle saldırıları çoğunlukla AoE’dir (Etki Alanı) ve ayrıca birkaç kendi kendine buff becerisine sahiptir.

Jayber : Jayber birçok oyuncunun çoğunlukla küçümseyeceği gizli bir kozdur. Ancak karakterin kilidini açıp onu oynamaya başladığınızda, Taretleri çağırma yeteneklerinin aşırı güçlü olduğunu ve envanterindeki herhangi bir silahın kullanımını ortadan kaldırdığını fark edersiniz.

Valby : Valby, Sabit DPS karakteri olan bir başka gizli mücevherdir. Düşmanlara AoE hasarı verme konusunda mükemmeldir ve yeteneklerinin çoğu su etrafında toplanmıştır.

Düşmanlara sürekli hasar veren su birikintileri oluşturur ve hatta bir su izi oluşturarak onlara hasar verirken düşmanların arasından geçerken Sıvılaşabilir. Valby olarak oynamanın en iyi yolu, takımınıza mükemmel bir destek olmak için düşmanlara karşı saldırınızı konumlandırmada ve stratejide iyi olmaktır.

The First Descendant B Tier Karakterler

Viessa : Oyuncuların oyunun başlarında seçebilecekleri bir başka başlangıç karakteridir. Üçü arasında en zayıf olanıdır ve oyunda bir Debuffer’dır. Düşmanları dondurduğu ve bir görevdeki büyük düşman dalgalarını yavaşlattığı için düşmanları kontrol etmede iyidir.

Blair : Blair, bir DoT (Zaman içinde hasar) vericir ve düşmanlara çılgınca ateş hasarı verir. Oynaması inanılmaz derecede eğlencelidir ve zemini alevlere boğabilir ve bir görev boyunca savunma güçlendirmeleri kazanmak için onları emebilir.

Freyna : Freyna, Blair’e benzer bir başka DoT vericir, ancak düşmanlara hasar vermek için ateş yerine Zehir kullanır. Düşmanlara zaman içinde hasar vermek için Zehir Bulutları oluşturabilir ve ayrıca büyük bir düşman grubuna büyük AoE hasarı vermek için Zehirli Bataklık su birikintileri oluşturabilir.

Kyle : Marvel Rivals’taki Iron Man gibi bir oyun deneyimi istiyorsanız, The First Descendant’taki adamınız Kyle. Bölgede uçar ve zamanla Manyetik Güç kazanır. Oyundaki rolü bir Bruiser, bu da onu Ajax gibi bir Tank yapıyor, ancak onun kadar etkileyici değil.

The First Descendant C Tier Karakterler

Esiemo : Eisemo, The First Descendant’da Lepic’e benzer şekilde düşmanlara hasar vermek için bomba kullanan bir başka Burst DPS karakteridir. Düşmanlara fünyeler ve bombalar takar ve büyük bir alana hasar vermek için bunları doğru zamanda patlatır.

Enzo : Tek görevi görev sırasında takım arkadaşlarına cephane ikmali yapmak olan bir destek karakteridir. Pasif yetenekleri sadece müttefiklerine silahlarında Artırılmış Maksimum Cephane Kapasitesi veriyor.

Sharen : Listenin son sırasında, The First Descendant’da yakın dövüşçü bir karakter olan Sharen var. Lazer Kılıcı ile hareket eden bir Ninja’dır ve düşmanlara yakın dövüş hasarı verme konusunda uzmandır.

Ayrıca > The First Descendant Başlangıç Rehberi

The First Descendant en iyi karakterler nelerdir isimli konumuzun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Oyun ile ilgili bir şey sormak isterseniz yorum yaparak ya da Discord’a gelerek sorabilirsiniz. Hepinize bol keyifli oyunlar dileriz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ



Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

1
1 point
phobersus
Oyun ve Teknoloji Aşığı

Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format