Night of the Dead – İnceleme

Night of the Dead isimli oyunun incelemesi sizlerle!


0

Night of the Dead, keşif, kule savunma, hayatta kalma ve işçilik unsurlarını birleştiren bir açık dünya oyunudur. Çeşitli kaynaklar ve güçlü ekipmanlar toplarken zombilerin hakim olduğu bir dünyada gezinerek kendinizi savunuyorsunuz. Her gece akın eden zombi ordularından kurtulmak için bir kale inşa edebiliyorsunuz. Oyun oldukça güzel özelliklere sahip.

Night of the Dead, Jackto Studios tarafından yayınlanan ve geliştirilen bir zombi hayatta kalma oyunudur. Oynanış olarak ve karakter özelleştirmesi nedeniyle Project Zomboid’i anımsatabilir. Bir karakter yaratmanın yanında, karakterinize hem negatif hem de pozitif yetenekler atayabiliyorsunuz. Örneğin, Yankesicilik becerisi gibi şeyler, öldürdüğünüz zombilerden daha fazla düşme sağlar. Bunları kendiniz atayabiliyorsunuz.

Night of the Dead İnceleme

Karakter özellikleri söz konusu olduğunda karakter özelleştirmesi oldukça derin yapıya sahip. Bazı oyuncular bu kadar çok özellik varken göz renginin değiştirilmemesini saçma bulmuş. Ama ban soracak olursanız göz ardı edilebilecek bir şey. Belki ilerleyen zamanlarda eklerler diye düşünüyorum.

Oyuna başlarken yanınıza bir yoldaş alabiliyorsunuz. Her oyuncu öğreticiyi tamamladığında bir tane alacak ve eğer oyunu tek başınıza oynuyorsanız toplam 2 kişi olacaksınız. Eğer yoldaşınız oyunda ölür ise yanına gidip bir süre beklerseniz tekrar canlanıyor.

Oyunu oynamak başlarda biraz zorlu hissettiriyor, envanter düğmeniz yok çünkü menüyü açtığınızda on farklı menü seçeneğinin bulunduğu bir ekran geliyor. Buradan haritaya, envantere, ayarlara, inşa moduna ve daha fazlasına erişebiliyorsunuz. Bazı oyuncular için bu can sıkıcı olabilir ama kısa sürede alıştığınızı söyleyebilirim.

Bahsedildiği gibi, oyunun bir inşa modu var. Belli miktarda malzeme toplarsanız kolay bir şekilde bina kurabiliyorsunuz. Yani karmaşık bir inşa sistemine sahip değil bu da oyuncular için güzel bir seçenek olmuş. Yapacağınız binayı istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz.

Yorumum

Oyun hayatta kalma hissini başarılı bir şekilde yansıtıyor. Ama tek başına oynayan kişiler için belli bir süreden sonra sıkıcı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden arkadaşlarınız ile birlikte oynamak daha iyi olacaktır. Oyunda gece ve gündüz döngüsü uzun sürüyor. Oyunun yaklaşık 1 gününü tamamlamak üç saat sürüyor. Gece zombiler daha agresif oluyor ve bu da size ekstra bir heyecan ve aksiyon katıyor.

Ayrıca > STUFFED İnceleme

Sonuç olarak Night of the Dead, kendisini benzerlerinden ayıracak bazı özelliklere sahip bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Arkadaşlarınız ile zevkle oynayacağınız bir oyun olacaktır. Night of the Dead inceleme isimli konumuzun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sizlerde düşüncelerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz. Hepinize bol keyifli oyunlar dileriz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ



Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
phobersus
Oyun ve Teknoloji Aşığı

Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format