iPhone 16 Pro – Pro Max Hangi Renk Alınmalı, Tercih Edilmeli?


4
4 points

Eylül 2024’te yapılan Apple etkinliği ile iPhone 16 ve iPhone 16 Pro modelleri duyuruldu ve satışa sunuldu biliyorsunuz. Geçen sene biliyorsunuz iPhone 15 Pro modellerinde renk değişimi sorunu vardı. Beyaz Titanyum ve Natürel Titanyum dışında ki renklerde renk değişimi meydana geliyordu. Soyulma sorununu hiç görmedik. Bu güzel bir şey. Peki iPhone 16 Pro modellerinde soyulma ve renk değişimi sorunları mevcut mu?

iPhone 16 Pro – Pro Max Hangi Renk Alınmalı isimli konumuzda, sizlere Pro modellerde hangi renk tercih edilmeli, hangi renk alınmalı? Soyulma sorunu var mı? Renk değişme sorunu var mı gibi soruların cevaplarını öğreneceksiniz. Sonra eğer alacaksınız hangi modeli ya da rengi almak size kalacak. Biz size burada rehberlik yapacağız. Hazırsanız konumuza geçiş yapalım.

iPhone 16 Pro – Pro Max Hangi Renk Alınmalı, Tercih Edilmeli?

iphone-16-pro-pro-max-hangi-renk-alinmali-tercih-edilmeli-2

iPhone X çıktığında da soyulma sorunu vardı ve o zamanlardan araştırmaya başlamıştım. En sonunda geçen sene iPhone 15 Pro alarak çağ atladım. Bu seride de renk değiştirme soyulma gibi konular açılıyordu. Ama iPhone 15 serisinde soyulma yoktu fakat renk değişimi mevcuttu. Bunu da zaten geçen sene açtığım konu ile detaylandırmıştım biliyorsunuz. O konuya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Konuya gitmek için > iPhone 15 Pro Hangi Renk Alınmalı?

Yine her zaman ki gibi yabancı kaynaklardan ve forumlardan araştırdım. Edindiğim bilgileri sizlerle paylaşacağım ve aklınızda ki soru işaretlerinin hepsi gitmiş olacak. Öncelikle iPhone 16 Pro renklerine bir bakalım hangi renkler var.

iPhone 16 Pro, Pro Max Renkleri Nelerdir?

Geçen sene de olduğu gibi bu sene de modeller titanyum yapıya sahip. Hatta güçlendirilmiş titanyum diye geçiyormuş. Yani bir önceki seriden daha sağlam bir yapıya sahip olduğu söyleniyor. Renklerimiz ise şöyle;

  • Siyah Titanyum
  • Beyaz Titanyum
  • Çöl Titanyum
  • Natürel Titanyum

4 adet rengimiz bulunuyor. Geçen sene olan Mavi Titanyumun rengini Çöl Titanyum almış. Gerçekten güzel bir renk olarak karşımıza çıkıyor.

iPhone 16 Pro Renk Değişimi Sorunu Var mı?

Yaptığım araştırmalara göre şu an Pro modellerinde renk değişim sorunu bulunmuyor. Tabi ki bu kesin olmayacak diye bir şey yok. Telefon daha yeni olduğu için ilerleyen zamanlarda bunu göreceğiz. Zaten böyle bir şey olursa konu hemen güncellenecek ve bilgilendirileceksiniz.

Ama ben işimi garantiye almak isterim derseniz, sizlere önereceğim renkler şunlar olur;

  • Beyaz Titanyum
  • Natürel Titanyum

Bu değindiğimiz sorun geçici bir durum ve titanyum yapısı ile ilgili olduğu için göz ardı edilebilir bir sorun. Yani böyle bir şey yaşanırsa çözümünü Apple zaten söylemiş. Yani çok kafaya takılacak bir şey değil.

iPhone 16 Pro – Pro Max Renk Soyulması Var mı?

Yine yaptığım araştırmalar sonucunda iPhone 16 Pro serisinde herhangi bir soyulma sorunu meydana gelmemiş. iPhone 15 Pro modellerinde de herhangi bir soyulma sorunu olmadı haberiniz olsun. Eğer ileri de böyle bir şey olursa sizinle paylaşılacaktır.

Ama yine ben işimi garantiye alayım soyulma filan olmasın derseniz şu renkleri öneririm.

  • Beyaz Titanyum
  • Natürel Titanyum

iPhone 16 Pro – Pro Max Renk Hangi Rengi Seçmeliyim?

Benim için böyle şeyler önemli değil, sen bana hangi rengi almalıyım ondan bahset derseniz, sizlere şu şekilde bir açıklama ve bilgilendirme yapabilirim.

  • Siyah Titanyum : Daha çok koyu renkleri seven ve koyu renk giymeyi tercih eden biriyseniz, asil bir renk olan siyahı tercih edebilirsiniz.
  • Çöl Titanyum : Alışılmışın dışında dikkat çekici bir renk istiyorsanız, dikkat çekici, pahalılık havası versin derseniz bu rengi seçebilirsiniz.
  • Beyaz Titanyum : Daha çok spor takılmayı seven biriyseniz, beyaz renk tam size göre olacaktır.
  • Natürel Titanyum : Hem beyaz hem gri karışımı olan bu renk de alışılmışın dışında bir renk ve spor havası da veren bir renk. Bu tarzı sevdiyseniz bunu alabilirsiniz.

Bu arada ben bu sene telefon alacak olsaydım ilk başta yine Natürel Titanyum alırdım. İkinci seçeneğim ise Çöl Titanyum olurdu bilginize.

iPhone 16 Pro – Pro Max Hangi Renk Alınmalı isimli konumuzun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak ya da Discord’a gelerek sorabilirsiniz. Hepinize bol keyifli günler dileriz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ



Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

4
4 points
phobersus
Oyun ve Teknoloji Aşığı

Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format