Throne And Liberty Hızlı Seviye (Level) Atlama Yolları Nelerdir?


0

Throne and Liberty’de Solisium’un dünyasını keşfederken ve farklı silah ve becerilere alışırken, 1-50 arası seviye atlamak göz korkutucu gelebilir. Dünyayı keşfetmeye ve sinematikleri rahat bir tempoda izlemeye zaman ayırırsanız, 50. seviyeye ulaşmak yaklaşık 20 saat sürebilir. En aşırı hızlı kasanlar dört saatin altında maksimum seviyeye ulaşabilir, ancak seviye 50 oyuncuların mütevazı seviye 20 karakterinizi hızla geçtiğini görürseniz cesaretiniz kırılmasın.

Throne And Liberty Hızlı Seviye Atlama Yolları isimli konumuzda sizlere hızlı bir şekilde seviye 50 olma yollarından bahsedeceğiz. Yani hızlı bir şekilde XP kazanma yollarını söyleyeceğiz. Bu sayede en son seviyeye hızlı bir şekilde ulaşacak ve oyun sonuna odaklanacaksınız.

Throne And Liberty Hızlı Seviye Atlama Yolları

Oyunda hızlı bir şekilde seviye atlamanın en etkili yollarından biri arkadaşlarınızla bir parti kurmaktır. Birçok görev hedefi, yakındaki parti üyeleri arasında paylaşılarak herkesin birlikte ilerlemesine olanak tanır. Bir oyuncu bir görev hedefini tamamladığında, menzil içindeyse tüm parti için de bu görev tamamlanmış sayılır.

  • Paylaşılan hedefler: İster canavar öldürmek, ister yağmalamak veya görevleri tamamlamak olsun, tüm parti üyeleri bundan faydalanır.
  • Daha hızlı canavar öldürme: Canavarlar birden fazla oyuncu tarafından saldırıya uğradığında çok daha hızlı ölür, öldürme görevlerini hızlandırır ve ganimet gereksinimlerini verimli bir şekilde yakalar.
  • Canavarları etiketleme: Ayrıca öldürme görevleri ve ganimet görevleri için daha fazla canavarı etiketleyerek ekibinizin hala kredi kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Gruplaşmak sadece seviye atlamayı hızlandırmakla kalmaz, aynı zamanda deneyimi başkalarıyla paylaşarak eğlenceye de katkıda bulunur. Bu, özellikle koordinasyon ve takım çalışmasının önemli olduğu elit veya patron dövüşleri sırasında faydalıdır.

Ana Hikaye Görevlerini Yapın

Oyunda ki ana hikaye görev dizisi, deneyim kazanmanın açık ara en hızlı ve en verimli yoludur. Muhtemelen durmadan canavar öldürmenize gerek kalmayacak, çünkü bu en yavaş yöntemdir.

Hikaye görevleri, az bir çabayla büyük miktarda deneyim sağlar. Ek olarak, ana görevleri takip etmek size oyunun çeşitli sistemleri ve mekanikleri hakkında bilgi verir. Oyunun farklı bölgeleri ve alanları boyunca bariz, bulunması kolay hedef işaretleri ile size rehberlik eder.

Ayrıca hikaye ve konu seven biriyseniz, ana hikaye bunların çoğunu bulabileceğiniz yerdir. Bazı yan görevler de serpiştirilmiş parçalara sahiptir, ancak ana hikaye bunu fazlası ile size verecektir.

Takıldığınızda Nasıl Daha Fazla Deneyim Kazanabilirsiniz?

Bazı noktalarda, ana hikaye görevlerine devam etmenizi engelleyen bir seviye gereksinimine ulaşabilirsiniz. Bu durumda yan görevleri, sözleşmeleri ve eşli zindanları tamamlamaya geçin.

Bunların hepsi, ekipman geliştirme malzemeleri ve beceri yükseltme malzemeleri gibi harika ek deneyim ve ödül kaynakları olarak hizmet eder. Bu yükseltmeler aynı zamanda seviyenize uygun faaliyetler için yetersiz kalmamanızı sağlayarak hızlı bir şekilde seviye atlamanıza yardımcı olacaktır.

Yan Görevler : Bunlar macera kodeksinizde (adventure codex) bulunabilir ve açık mor simgelerle işaretlenmiştir. Genellikle ana hikaye kadar hızlı tamamlanırlar, ancak bazıları henüz kilidini açmadığınız görevleri tamamlamanızı gerektirecektir. Bunlara daha sonra geri dönmekten çekinmeyin.

Contracts : Sözleşmelerin kilidini açmak Macera Kodeksinin Üçüncü Bölümünde gerçekleşir ve Sözleşme Yöneticisinden elde edilebilir. Bunlar sarı görev işaretleri ile işaretlenmiştir ve ekipman yükseltmeleri ve beceri geliştirmeleri de dahil olmak üzere mükemmel ödüller sağlar.

Co-op Zindanlar : İyi bir gruba sahip olanlar için eşli zindanlar mükemmel bir deneyim kaynağıdır. Ana hikaye görev serisinin bir parçası değildirler, bu yüzden isterseniz bunları atlayabilirsiniz.

Zindanlar önemli deneyim ödülleri sunar, ancak deneyimin büyük kısmını yalnızca son boss’u yendikten sonra zindanı tamamladığınızda alırsınız. Son boss genellikle en zor olanıdır ve bu nedenle bazı oyuncuların erken ayrılmasına neden olabilir.

Ayrıca > Throne And Liberty Başlangıç Rehberi

Throne And Liberty Hızlı Seviye Atlama Yolları isimli konumuzun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak ya da Discord’a gelerek sorabilirsiniz. Hepinize bol keyifli oyunlar dileriz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ



Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
phobersus
Oyun ve Teknoloji Aşığı

Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format