Maximum Gaming Kart Nedir – Ne İşe Yarar – Nasıl Alınır?

İş Bankası'nın oyunculara özel olarak çıkardığı Maximum Gaming Kartı tüm detayları ile ele alıyoruz.


5
14 paylaşım, 5 points

Günümüzde oyunculara yönelik yenilikler devam ederken, E-Spor genişlerken bunu fırsat olarak bilen firmalar da, bu sektöre uygun şeyler tanıtmaya ve çıkarmaya başladılar. Bir yenilikte İş Bankası’ndan geldi. Maximum Gaming isimli kartını bizlere sunmuş durumda. Biliyorum hepiniz bu kartın tam olarak ne olduğunu ne işe yaradığını nasıl alındığını merak ediyorsunuz. Hiç merak etmeyin bütün bu soruların cevaplarını Maximum Gaming Kart nedir ne işe yarar başlıklı bu yazımızda öğreneceksiniz. Konunun sonunda ise bazı önemli hususlara değineceğim. Bu sayede kartı alıp almamaya net bir şekilde karar vereceksiniz. Ayrıca konu sonunda bulunan soru cevap kısmına bakmayı da unutmayın. Hazırsanız konumuza geçebiliriz.

Maximum Gaming Kart Nedir Ne İşe Yarar?

Öncelikle bu kartın tam olarak ne olduğundan bahsedelim. İş Bankası tarafından çıkarılan Maximum Gaming kart, oyuncuların severek kullanabileceği, kullandıkça puan kazanabileceği ve bu puanları anlaşmalı yerlerde ve dijital mağazalarda kullanabilecekleri bir karttır.

Zaten bir çok E-Spor kulübüne sponsor olan İş Bankası bu sayede ödeme sistemi de çıkarmış oldu. Yani internet üzerinden alışveriş yapmayı seviyorsanız ve bunun yanında puanda kazanmak istiyorsanız bu kartı alabilirsiniz. Şimdi bu kartın ne işe yaradığına geçelim.

Ben bu kartı aldım fakat ne işime yarayacak dediğinizi duyar gibiyim. Bu kartı aldık, içine para yükledik diyelim. Yüklediğimiz bu parayı ister online olarak ister fiziksel olarak harcayabiliyorsunuz. Yani isterseniz Steam’den oyun alabilir, isterseniz Burger King’e gidip yemek yiyebilirsiniz. Burada işte önemli bir husus var. Fiziksel değil de, online olarak alışveriş yaptığınız zaman “GamingPuan” kazanacaksınız.

Gaming Puan Nedir? : İş Bankası Maximum Gaming Kart ile internet üzerinden yapılan alışverişler sonrası kazanılan puandır. Bu puanları Maximum Mobil uygulaması içinde yer alan Dijital Kod Market isimli yerden oyun kodu alarak ya da Yemeksepeti siparişleriniz de kullanabiliyorsunuz. Yemeksepeti’nin direkt içinden de bu puanları kullanabiliyorsunuz.

Sanırım artık kartın tam olarak ne olduğunu ve ne işe yaradığını anladınız. Hala sormak istediğiniz bir şey olursa hemen unutmadan yorum yaparak sorun. Şimdi ki konumuz ise bu Maximum Gaming Karta sahip olmak için ne yapmalıyız?

Maximum Gaming Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bu kartı daha görür görmez almak isteyenler olmuştur. Bu kişiler içinde yardımcı olacak bilgiler vermek istedik. Bu karta sahip olmak için öncelikle Maximum Mobil uygulamasını telefonumuza indirmemiz gerekiyor. Sizlere Android ve iOS mağaza linklerini de vereyim.

Android Linki : Maximum Mobil Uygulaması

iOS Linki : Maximum Mobil iOS Uygulaması

Telefonumuza bu uygulamayı yükledik. Uygulamayı kullanmak için İş Bankası Maximum müşterisi olmanıza gerek yok bunu da belirtelim. Hemen bu uygulama içinden kendinize bir hesap oluşturabilirsiniz. Uygulama içinde en sağ altta “Kartlarım” isimli bir bölüm yer alıyor. Hemen resim ile gösterelim.

maximum-gaming-kart-nedir-ne-ise-yarar-basvuru-nasil-yapilir
Maximum Mobil Uygulaması Kart Başvurusu

Buraya tıkladıktan sonra yukarıda gördüğünüz ekran gelecek. Burada ilk sırada “İş Bankası Kartına Başvur” isimli bir kısım alıyor. Buna tıklıyoruz. Ayrıca bu uygulama içinde kullanmakta olduğunuz kartları da ekleyebiliyorsunuz. İlk sırada yer alan kısma tıkladıktan sonra kart seçmeniz gerekiyor. Yine resim ekleyerek gösterelim.

maximum gaming kart nedir ne ise yarar basvuru nasil yapilir 2
Maximum Mobil Uygulaması Gaming Kart Başvurusu

Bu bölümde kendim kullanacağım kutucuğunu işaretliyorsunuz ve devama tıklıyorsunuz. Bu resimde gözüken yeri geçtikten sonra size hangi kartı seçmek istediğinizi soruyor. Orada Maximum Gaming kartı seçiyorsunuz. Sonra kartın fiziki şekilde elinize ulaşmasını istiyor musunuz diye bir soru gelecek. Eğer isterseniz evet diyin, istemezseniz hayır diyin. Bu kart elinizde olmasa dahi kullanabilirsiniz. Sanal kart gibi düşünün. Hepsi bu kadar arkadaşlar. Artık sizinde bir Maximum Gaming Kartınız var. Şunu da belirteyim, kart elinize ulaşırsa bunu da her yerde temassız olarakta kullanabilirsiniz. Peki sen bu karta başvurdun mu derseniz, evet başvurdum hatta fiziksel olarakta gelmesini istedim. Şimdi kartla ilgili soru cevap kısmına gelelim.

Maximum Gaming Kart Soru – Cevap Bölümü

Soru 1 : Maximum Gaming Kart ile Online alışverişlerde ne kadar GamingPuan kazanabilirim?

Cevap 1 : Yıl sonuna kadar yaptığınız alışverişlerden %5 GamingPuan kazanırsınız. Yıl sonundan sonra bu oran ne olur bilemem ama sabit kalmayacağı ve azalacağı kesin diyebilirim.

Soru 2 : İşlem başına maksimum ne kadar GamingPuan kazanabilirim?

Cevap 2 : En fazla 25 GamingPuan kazanabilirsiniz. Yani 25 TL’lik GamingPuan diyebiliriz.

Soru 3 : GamingPuanların kullanım süresi ne kadardır?

Cevap 3 : GamingPuanların kullanım süresi 2 yıldır.

Soru 4 : Maximum Gaming Karta en fazla ne kadar yükleme yapabilirim.

Cevap 4 : Kartın limiti 750 TL’dir. 750 TL’den fazla para yatıramazsınız.

Soru 5 : Karttan nakit çekim sınırı var mı?

Cevap 5 : Bu karta diyelim ki 750 TL yüklediniz. Ama bir kısmını da çekmek istiyorsunuz. Yılda en fazla çekebileceğiniz tutar 300 TL’dir. Bu yüzden dikkatli yükleme yapın.

Soru 6 : Maximum Gaming Kart için yaş sınırı var mı?

Cevap 6 : 15 yaş üstü herkes bu karta sahip olabilir. 18 yaşından küçükler ise annesi ya da babası ile birlikte bankaya giderek bu karta sahip olabilir. Ya da ebeveynler direkt olarak uygulama içinden, kart başvurusu bölümünden “çocuğum için istiyorum” kısmını seçmelidir.

Soru 7 : Maximum Gaming Kart ücretli mi?

Cevap 7 : Hayır, tamamen ücretsizdir.

Soru 8 : Gelecek olan fiziki Maximum Gaming Kartta temassız özelliği var mı?

Cevap 8 : Evet, var.

ByNoGame Param Kart Nedir Nasıl Alınır?

Maximum Gaming Kart nedir ne işe yarar nasıl başvuru yapılır tarzı soruların cevaplarını vermiş olduk. Umarım sizler için bilgilendirici bir konu olmuştur. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak ya da Discord’a gelerek sorabilirsiniz. Discord adresimiz sitenin en üst sekmesinde yer almaktadır. Hepinize bol keyifli alışverişler dilerim.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ



Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

5
14 paylaşım, 5 points
phobersus
Oyun ve Teknoloji Aşığı

Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format